166 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Uw vakantiehuis in Toscane

 

Ontdek schilderachtige landschappen en eeuwenoude stadjes. Een vakantiehuis in Toscane is een van de meest populaire bestemmingen voor strandvakanties, het Toscaanse heuvellandschap en de historische steden. Als u een van de vakantiehuizen in Toscane met zwembad huurt dan gaat u werkelijk een droomvakantie tegemoet. Waar vele onvergetelijke plaatsen te ontdekken zijn. In het algemeen wordt de regio gekenmerkt door harmonieuze heuvels waar de sfeer ontspannen is.

Talloze natuurparken en elke stad of dorp is een schat aan geschiedenis en cultuur die u zal verbazen. Op deze website nemen we je mee naar alle prachtige bezienswaardigheden in deze Italiaanse regio. U kunt een bezoek aan de mooiste steden en dorpjes, zoals Florence, Siena en San Gimignano. Met volop aandacht voor het historisch erfgoed, allerlei bijzondere bezienswaardigheden en de beste culinaire adressen om te proeven van de Toscaanse keuken.

Daarnaast gaat u op ontdekkingstocht in de Toscaanse natuur, naar prachtige beeldenparken, stranden en natuurlijk de wijngebieden van de Chianti waar we ook in deze regio authentieke vakantiewoningen verhuren. Ook vind u hier een eat pray and love, met traditionele feesten, evenementen en bijzondere tentoonstellingen. Zo geniet u nog meer van al dat moois in Toscane.

 

Wat te bezoeken in toscane

 

Florence, de hoofdstad, is een prachtige stad van kunst die een van de belangrijkste werken van Italiaanse kunstenaars zoals Michelangelo's David herbergt. Het historische centrum van de stad wordt beschouwd als een World Heritage Site als Piazza del Campo in Siena, het Piazza Duomo in Pisa (met de scheve toren), het historische centrum van San Gimignano (Etruskisch gebied) en het dorp Pienza. Naast deze architectonische wonderen is het onvergetelijk een fietstocht rond de muren van het charmante Lucca te maken. Tevens de plaatsen Arezzo, Grosseto en de prachtige heuvelsteden van de Maremma en Chianti te bezoeken. 

 

Last minute vakantiehuizen in Toscane

 

Een last minute reis met aangenaam betalingsklimaat, traditionele gerechten, historische bezienswaardigheden en sfeervolle plaatsen. Dit is de beste beschrijving voor heerlijke super last-minutes naar Italië. Bekijk direct de goedkoopste super last minutes Italië. Wat heeft Toscane te bieden? Zeker voor een groepsaccommodatie In Toscane vind je hier de mooiste aanbiedingen in pittoreske dorpen. Vakanties aan zee bij Viareggio op een gezellig familiepark, bij prachtige landschappen en ongerepte natuur. Italië is het... Boek daarom ook een vakantiehuis in Italie .

 

 

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Toscane:

 

Zie ook: