3 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis in Badesi, aan het eindeloze brede strand

 

Als u op vakantie naar het zuiden gaat, moet u Badesi op het eiland Sardinië bezoeken. Gouden zand, strand zo ver het oog reikt en het Italiaanse gevoel van liefde en vrijheid wacht op u in deze prachtige regio. Vooral als u met uw gezin wilt reizen, is het lange lange strand Badesi Mare ideaal voor kinderen. Hier kunt u ontspannen in alle rust en stilte terwijl uw kinderen plezier hebben op het strand. Vanuit uw vakantiehuis in Badesi zijn alle sportfaciliteiten beschikbaar die snel kunnen worden bereikt. Of het nu gaat om surfen of tennis, wellness of fitness, als een sportievolle vakantieganger komt u hier op uw kosten. Je kinderen zullen ook genieten van speeltuinen en animaties. Vakanties in Badesi zullen nog lang worden onthouden.

 

Vakantie in Badesi, een culinaire ervaring

 

Na een enerverende dag in Badesi kunt u uitrusten in uw appartement in Badesi. Hier kunt u elke dag rustig aan doen, zonder vast te houden aan de vaste tijden van een hotel. Bezoek 's avonds de Cantina Li Duni en laat u verwennen met culinaire hoogstandjes. Een reis naar de Cantina Li Seddi zal u inspireren. Traditionele wijnen wachten hier op je en zoeten je vakantie. Als je plezier wilt hebben, bezoek dan de steden Budoni en Cala di Volpe. De steden nodigen u uit om te blijven hangen en met hun culturele hoogtepunten, zoals tijdens de vakantie Ferragosto en het bijbehorende vuurwerk, zal uw vakantie een ervaring worden. Excursies naar de havensteden Golfo Aranci en Palau zijn ook de moeite waard. Vanaf hier kunt u een boottocht maken en de eilandwereld verkennen.

 

Wat te doen in Badesi

 

Vakantie in Badesi brengt je dichter bij de cultuur van Italië. Plaatsen zoals Portobello en Porto San Paolo met hun dromerige baaien en de turkooisblauwe zee, laten de dagelijkse stress vergeten en hier kunt u nog steeds tot rust komen. Als je jezelf wilt onderdompelen in een opwindend nachtleven tijdens de vakantie, ben je aan het juiste adres in Porto San Paolo. Hier ontmoet u een jachthaven en een modern winkelcentrum met luxe goederen. En na een drukke dag wacht uw gezellige appartement op u in Badesi. Ervaar het zelf en blader door ons aanbod van vakantieverhuur in Badesi!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Sardinie:

 

Zie ook: