0 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuizen op Sardinie

 

Voor Uw vakantie naar Sardinië bent U op zoek naar de beste deal en kiest U voor vakantiehuizen op Sardinië via Vakantiehuis Italie Online. We kunnen U begeleiden van goedkope vakanties naar luxe vakantieresorts op Sardinië. Het eiland is gelegen in de Tyrreense Zee met honderden kilometers kustlijn, wat zo geliefd is bij beroemdheden en anderen. De zee is zo duidelijk te herinneren aan zijn kristalheldere blauw en turkooise zee en overwegend hagelwitte zandstranden wat U herinnert aan het Caribisch gebied. Maar Sardinië is vooral een land van culturele tradities en niet te vergeten de folklore. De beste manier om dit te ontdekken is om een van onze vakantiehuizen op Sardinië te boeken voor U en het gezin! Het landschap van de regio is ruig en heuvelachtige, en zelfs overblijfsels uit het zij verleden bieden een adembenemend uitzicht.

 

Wat te doen

 

Een dagje uit naar Cagliari dat ligt, ten zuiden van het eiland. Zeker de moeite waard een stad met rijke cultuur en geschiedenis. En waar U naar een dag heerlijk op een terras kan genieten van onze cultuur en omringt door de fantastische architecturen. Bezoek tijdens jullie vakantie op Sardinië ook de overblijfselen van het Romeinse amfitheater. En de Basiliek van San Saturnino, de oudste kerk in Sardinië de kathedraal. Sardinië is rijk aan plaatsen gewijd aan belangrijke historische figuren en literatuur: het huis museum van Garibaldi op het prachtige eiland La Maddalena gelegen aan de noordkust van Sardinië de Costa Smeralda. Zeer charmante middeleeuwse dorpen en kastelen met bolwerk, zoals Posada.

Met één van onze vakantiehuizen op Sardinie bent u verzekerd van een perfecte vakantie in een prachtige omgeving. Voor rust, ruimte en privacy huurt u een vakantiehuis bij een particuliere eigenaar. De vakantieparken op Sardinie zijn goed verzorgd en met een bijzondere ligging. U kunt genieten van typische Sardijnse gerechten. ‘Pecorino Sardo’ is de meest voorkomende schapenkaas op Sardinië, ‘Cannonou’ is de bekendste wijn en ‘Mirto’ is de traditionele Sardijnse likeur gemaakt van bessen of bloemen van de mirthe. 

 

Belangrijke informatie

 

Sardinië is goed bereikbaar per boot of vliegtuig. Als advies kunt U het best op Alghero vliegen waar U binnen 10 min al van Uw ideale familievakantie op Sardinië kunt genieten. In de omgeving kunnen jullie er heerlijk op uit gaan en ook het zee aquarium bezoeken, omringt met gezellige terrassen en een prachtig uitzicht over de zee. Alle accommodaties op Sardinië zijn op vijftien minuten afstand van de kust. De meest bekende plaatsen nog steeds omgeven door witte stranden en kristalhelder water, zijn de Costa Smeralda met Porto Cervo en Baia Sardegnia, en het gebied van San Teodoro, in de buurt van Olbia. Prachtig is ook de kust van Budoni en Stintino. 

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Luganomeer:

 

Zie ook: