Uw vakantiehuis verhuren

Leuk dat u interesse heeft om via vakantiehusitalieonline.nl te verhuren! Heeft u een mooi vakantiehuis in Italie? En denkt u dat deze aan de criteria van een huisje voldoet? Dan kijken wij graag of wij een samenwerking aan kunnen gaan! Wanneer u onderstaand formulier invult dan zullen wij uw inschrijving zo spoedig mogelijk beoordelen en nemen wij contact met u op. 

Verhuren met Vakantiehuisitalieonline.nl

Wanneer uw vakantiehuis in aanmerking komt voor de verhuur via ons platform dan wordt deze geheel kosteloos geplaatst. Vervolgens krijgt u inloggegevens voor uw eigen account om uw vakantiehuis en bezetting te beheren. Wij hebben eventueel via iCal de mogelijkheid voor kalendersynchronisatie met vele andere kalenders. Wel zo gemakkelijk!

Zodra wij een boeking voor uw vakantiehuis ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. De gasten ontvangen van ons binnen 24 uur de factuur. De huurgelden worden, na verrekening van een commissiepercentage over de kale huursom, vóór aankomst aan u uitgekeerd. Voor vakantiehuizen tot 10 personen bedraagt het percentage in overleg . Hierbij is het belangrijk dat wij dezelfde huursom mogen hanteren als uzelf.

Wij geloven dat iedereen vakantie verdient maar ook dat je hier zorgeloos van moet kunnen genieten. Dit geldt ook voor u als eigenaar. Benieuwd of u ook voor deze regeling in aanmerking komt? Wij horen graag van u!