Welkom bij Vakantiehuis Italië Online, uw vakantie op maat voor Italië.

We zijn al meer dan 9 jaar actief met het verhuren van vakantiehuizen en vakantieparken in Italië, waar we een nauwe band met huiseigenaren hebben met particuliere vakantiehuizen en groepsaccommodaties.

Daarom staan we garant u een onbezorgde vakantie naar Italië te bieden. Tevens hebben wij het grootste gedeelte van onze accommodaties zelf bezocht in de verschillende regio’s, zoals Ligurie en het Iseomeer. U kunt daar bijvoorbeeld op onze facebookpagina nog blogs over terug vinden.

Wij zijn zelf van Italiaanse afkomst dus U begrijpt onze liefde.

Weet u nog niet naar welke regio u op vakantie wilt, bekijk dan onze groepsaccommodaties in Toscane met zwembad, of een verblijf op een vakantiepark in Sardinië met een ruime keuze aan accommodaties met vroegboekkortingen tot wel 25%. En natuurlijk hebben we superleuke familie vakantiehuizen aan het Gardameer.

Laat u inspireren door verschillende thema’s of gebruik de uitgebreide zoekfunctie om uw vakantie te vinden.

Wanneer u graag iets helemaal op maat wilt, of meer informatie nodig hebt over de vakantiehuizen in Italië, neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen altijd binnen 24 uur op uw vraag terug te komen. Bij Vakantiehuis Italië Online vindt u een groot aantal vakantiewoningen. Dat kan een super-de-luxe villa zijn, maar ook een eenvoudige cottage of sfeervol chalet… Wij hebben voor iedere smaak en ieder budget een passende oplossing. Bekijk de uitgekiende selectie van prachtige vakantiehuizen die uw vakantie in Italië tot een onvergetelijke ervaring maakt.