6 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis in Perugia - op de weg in het prachtige Italië

 

Wie denkt er niet aan Italië in de idyllische straatjes, de romantische marktplaatsen en de rustige cafés in de stadscentra van Trevi, Spello of Foligno? Het zijn de kleine momenten die de vakantie in Perugia zo bijzonder maken en in een vakantieappartement in Perugia kunt u genieten van de Italiaanse charme. Ongeacht een geplande pakketvakantie, kunt u elke dag van uw vakantie intens genieten en precies doen wat uw hart nodig heeft.

 

Tijd om te genieten, te ontspannen en te blijven hangen

 

Recreatiezoekers zijn op de juiste plek in Umbrië. De eindeloze landschappen stralen een speciale rust uit. De kleine steden zijn dromerig in de vruchtbare valleien tussen glooiende heuvels, die worden gebruikt voor de landbouw. Als je van iets spannender houdt, kun je stoom afblazen op een boerderij in Perugia en de dag afsluiten met een ritje in de zonsondergang. De drukte in de steden biedt altijd een leuke afwisseling in het landelijke leven op de boerderij in Perugia. Gubbio nodigt met zijn romantische straatjes uit voor een wandeling door de stad. Je kunt je alleen laten inspireren door de drukte op straat - bij voorkeur met een goed glas wijn.

 

Vakantie in Perugia - vanuit een andere tijd

 

Ontdek de historische gebouwen in de stad vanuit uw vakantiehuis in Perugia. Zelfs van een afstand zijn de torens van de Basilica di San Domenico zichtbaar, die uittorenen in de lucht. Talrijke kloosters getuigen van een levendige religieuze cultuur. In Assisi komt het verleden tot leven. De beroemdste zoon van de stad, wiens naam Assisi vandaan komt, stichtte ooit de eerste orde van de franciscanen. Zelfs vandaag zijn de sporen van het verleden zichtbaar. In heel de regio Umbrië zijn de invloeden van de Romeinen, Etrusken en Lombarden vandaag nog steeds zichtbaar. Veel steden zijn vrijwel autovrij - ideaal voor een goede adempauze. Je kunt ook kunst en traditie van dichtbij meemaken in Todi. In aanvulling op de vele culturele indrukken in Umbrië wacht een adembenemend natuurlijk landschap om door u ontdekt te worden. Umbrië biedt een unieke omgeving waar de tijd stilstaat. Het is als een reis naar het verleden. Laten we naar Perugia gaan in Umbrië!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Umbrie:

 

Zie ook: