18 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis in Umbrië - ontspanning in het hart van Italië

 

In het hart van Italië ligt Umbrië - dit zijn glooiende heuvels, bergen, valleien en gebieden die eruitzien alsof je in de bergen bent. Deze regio van Italië heeft noch kust, noch grenst het in het buitenland. Intensieve landbouw vindt plaats in sommige valleien, weilanden en gewassen worden geteeld in de heuvels en Umbrië wordt beschouwd als het "groene hart" van Italië. Een andere belangrijke economische factor is handwerk, dat 16% van de beroepsbevolking uitmaakt.

In deze groene omgeving kunt u in de zomer een vakantieappartement in Umbrië huren, uitkijken over de olijfgaarden en dommelen in de schaduw. U kunt een bezoek brengen aan ommuurde steden met pittoreske pleinen en palazzo's, door de rivierdalen rijden en wijngaarden bezoeken, of de cipressen en dennen als parels op een rij zetten. Perugia is de hoofdstad van Umbrië. Ontdek de kunst van het weven en sierlijke glazen deuren of bekijk de meester edelsmeden en ambachtslieden in Orvieto. Uw vakantie in Umbrië brengt u naar Assisi, de geboorteplaats van Franciscus van Assisi en oprichter van Franciscaanse monniken. Elk jaar bezoeken veel pelgrims de geboorteplaats en het graf wordt beschouwd als een van de belangrijkste attracties van Umbrië. Tijdens je vakantie in Umbrië, reis je naar het Kashmir-gebied van Bastia Umbra, Castiglione del Lago, Deruta, Perugia en Terni en bezoek je het keramiek in Deruta en Orvieto.

 

Wat te doen in Umbrie

 

Naast de culturele bezienswaardigheden biedt het landelijke Umbrië fantastische accommodatie voor vakantie op de boerderij, de zogenaamde Agriturismi. Vakantieappartementen en vakantiehuizen aan het meer van Trasimeno zijn een echte aanrader. Tuoro sul Trasimeno is een van de meest populaire resorts aan het meer. Ten westen van het meer van Trasimeno ligt de grens met Toscane, die tal van waardevolle bestemmingen biedt. Hoewel Umbrië de enige regio op de Italiaanse boot is die geen toegang heeft tot de zee, is het een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie in Italië. Huur nu een vakantieappartement of een vakantiehuis in Umbrië en geniet van het unieke landschap!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Umbrie:

 

Zie ook: