2 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantie in Volterra in Toscane

 

Een beetje verder ten zuiden van Pisa ligt de prachtige stad Volterra. Het archeologische Museo Etrusco Guarnacci van de stad toont de reiziger de verschillende tijdperken die Volterra heeft doorgemaakt. Etruskische invloeden, getuigen van de Middeleeuwen en architecturale kunstwerken wachten op u in de prachtige stad. De enige poort, de Porta all'Arco, de Etruskische stadsmuur dateert uit de 4e eeuw voor Christus. Begin aan een interessante reis door de tijd tijdens uw vakantie in Volterra. Bezoek het Teatro Romano vanuit je vakantiehuis in Volterra en mis het Baptisterium niet. De dichte atmosfeer van de indrukwekkende doopkapel zal u inspireren. In uw appartement in Volterra kunt u genieten van een informele vakantie. Je zult hier niet gestoord worden en je comfort tijdens de vakantie niet opgeven.

 

Vakantiehuis in Volterra in het prachtige Italië

 

De stad Volterra ligt op slechts 50 km van de Middellandse Zee en u kunt hier de mediterrane flair voelen. Plaatsen zoals Monteverdi Marittimo en Casale Marittimo nodigen u uit voor een culinaire reis. Geniet van de specialiteiten van het land in het restaurant Mocajo, of geniet van zeevruchten in de Enoteca Vinalia. Het kleine kuuroord Casciana Terme, omringd door de glooiende heuvels van Pisa, zal u verrassen met zijn spa's en zwembaden. Ook een reis naar de gemeente Castellina Marittima is de moeite waard. Dit charmante stadje is vooral bekend om zijn MusicaW-festival, dat elk jaar Italiaanse en internationale popbands heeft.

 

Wat te doen  in Toscane

 

Chianni en Lajatico, met hun historische kerken en gebouwen, nemen je mee naar de geschiedenis van deze regio. Guardistallo met zijn Theater Teatro Marchionneschi en tal van evenementen brengt je dichter bij het land en de mensen. Ontspan op het strand van het romantische dorp en laat de natuur zijn tol eisen. Tijdens uw vakantie in Volterra, kunt u al uw vakanties in alle rust plannen vanuit uw gezellige accommodatie. Het middeleeuwse Piazza dei Priori wordt sinds de 9e eeuw gebruikt als een marktplaats en hier kunt u nog steeds de Italiaanse flair voelen. Ervaar la dolce vita tijdens je vakantie in Volterra

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Toscane:

 

Zie ook: