12 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Montepulciano - wijn en muziek in Toscane

 

Uw vakantie in Montepulciano in een gehuurd vakantiehuis of in een vakantie appartement kan een droom zijn die uitkomt: het pittoreske stadje met meer dan 14.000 inwoners werd gebouwd in de 8e eeuw voor Christus. Opgericht door de Etrusken op ongeveer 70 km van Siena op een heuveltop, is het nog steeds omgeven door een middeleeuwse muur.

 

Appartementen en vakantie huizen in Montepulciano

 

Als u alleen of met uw gezin van een individuele vakantie wilt genieten, huur dan een appartement of een huis voor uw vakantie in Montepulciano, en u kunt genieten van de mooiste tijd van het jaar, ongeacht de hotelmaaltijden, openingstijden van de bar of iets dergelijks. Een vakantieappartement in Montepulciano is ideaal als u alleen reist of met een paar mensen, maar u moet een vakantiehuis in Montepulciano kiezen als uw gezin een paar mensen heeft en u veel bagage hebt, enz., Zoals uw wandeluitrusting en extra fietsers Kleding of misschien je fiets. Natuurlijk, pak zeker een badpak in. De vakantiehuisjes zijn ideaal en u kunt ze naar behoefte kiezen om u er echt thuis te voelen. De huurwoningen zijn anders ingericht en u neemt eenvoudig wat het beste bij u past.

 

Vakantie in Montepulciano - cultuur, goed eten en drinken

 

Montepulciano heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, en in de zomer bijvoorbeeld, ontmoeten internationale artiesten elkaar voor het internationale muziekfestival Cantiere internazionale, waar concerten en theatervoorstellingen te bewonderen zijn. Wijn wordt al eeuwen in deze regio verbouwd en met een glas wijn op Piazza Vittorio Emanuele kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de oude stad en delen van het omliggende Toscane.

 

Excursies tijdens uw vakantie in Montepulciano

 

Sommige interessante steden zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf Montepulciano: Florence ligt op iets meer dan honderd kilometer afstand en is zeker een bezoek waard. Het is nog geen honderd kilometer naar Grosseto, de Toscaanse stad met een historisch centrum en een aantal toeristische attracties. Ten slotte bevindt Arezzo zich op slechts ongeveer 50 kilometer afstand en is het een dagtocht: hier, in de parel van de middeleeuwse cultuur en architectuur, wachten patriciërshuizen en sacrale gebouwen op u. En aan het einde van de dag keert u terug naar uw vakantiehuis in Montepulciano, waar u de dag comfortabel kunt beëindigen.

Ervaar Toscane en huur je vakantiehuis in Montepulciano!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Toscane:

 

Zie ook: