1 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis in Lucca - de oude stad in het noorden van Toscane

 

De stad Lucca ligt in het noorden van Toscane, aan de grens met Ligurië, op ongeveer 20 kilometer van de Middellandse Zee. Een volledig bewaard gebleven 17e-eeuwse stadsmuur omringt de middeleeuwse kern van de stad. Het betovert bezoekers tijdens hun vakantie in Lucca met zijn kronkelende straatjes en mediterrane stenen huizen zoals de beroemde Torre delle Ore in de Via Fillungo. De geboorteplaats van de componist Giacomo Puccini is hier ook te vinden. Rondom de stad leiden paden door de vallei van de rivier de Serchio. Bovendien zijn vooral de kust van Versilia en de spa in het naburige Bagni di Lucca een populaire bestemming. Ook Camaiore, Forte dei Marmi en Pietrasanta zijn geschikt als bestemmingen. Pisa en het omliggende gebied kunnen na 20 kilometer naar het zuidwesten worden bereikt, naar Florence kun je het oosten na 80 kilometer rijden bereiken.

In de late Middeleeuwen was Lucca een van de meest invloedrijke Europese steden, vooral voor de textielindustrie. Echter, de turbulente politieke situatie in het begin van de 14e eeuw bracht veel textiel ambachtslieden Lucca als ververs en zijdewevers, om hun ambacht te oefenen vanaf nu in Venetië, die hen financiële steun in aanvulling op asiel aangeboden. Tegenwoordig zijn het vooral schoenen in veel ontwerpen die de winkelliefhebbers van Lucca inspireren.

 

Villa's, Appartementen en vakantiehuizen in Lucca

 

De appartementen en vakantiehuizen in Lucca en de omgeving zijn vaak in landhuizen en villa's in de typische Toscaanse stijl. Deze omvatten witgekalkte muren in warme aardetinten, evenals vakantiehuizen met terracotta vloeren, Romeinse zuilen en grote terrassen. De afzonderlijke apparaten worden geleverd met vele aantrekkelijke extra's zoals tuinmeubelen, barbecue en een eigen zwembad en bieden u hun comfortabele uitrusting beste kansen voor een zorgeloze, ontspannen vakantie in Lucca. Een verblijf in een appartement of een huisje in Lucca is ook een geweldige manier om te gaan met het land en de bevolking van het noorden van Toscane van dichtbij en maak kennis met het culturele leven van de stad te leren kennen.
Breng een zorgeloze vakantie door in Toscane en huur een vakantiehuis in Lucca!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Toscane:

 

Zie ook: