8 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantie in Lari in een vakantiehuis in Toscane

 

Het pittoreske dorpje Lari maakt deel uit van de regio Casciana Terme Lari in het hart van Toscane. Lari ligt ongeveer 25 kilometer ten zuidoosten van Pisa, 30 kilometer van de zee en 60 kilometer ten zuidwesten van Florence op de zonnige zuidelijke helling van de Arno-vallei. Vanaf de luchthavens van Florence en Pisa is Lari snel en gemakkelijk te bereiken via de nabijgelegen snelweg en kan de vakantie in Lari beginnen. In het mooie dorp is er een indrukwekkend Castello, de nabijheid van de zee en u kunt snel de aantrekkingskracht van de regio bereiken - de scheve toren van Pisa. Laris hoogtepunten zijn glooiende, groene heuvels bedekt met olijfbomen, cipressen en wijngaarden, kleine pittoreske straatjes met bars, wijnbars en leuke winkeltjes, een plein met een café en Ristorante en een beroemde pasta fabriek.

 

Wat te doen in Lari Pisa

 

Het mooie dorpje Lari is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de regio. Het is slechts 40 km naar Lucca, 75 km naar Lucca en 5 km naar Casciana Terme. Het middeleeuwse dorp heeft ongeveer 1.250 inwoners en is gelegen in de groene heuvels van Toscane op een hoogte van 130 meter boven de zeespiegel. De centrale ligging maakt de vakantie in Lari tot een veelzijdige ervaring. Vanaf hier kunt u alle bezienswaardigheden van Toscane verkennen. In slechts een paar minuten rijden van het hotel: Montecatini Val di Cecina met de Castello di Montecatini, het wijndorp van Montescudaio met de Torre Guardiola en middeleeuwse vestingwerken, Pomarance met de Pieve di San Giovanni Battista, Riparbella met huizen uit de 15e en 16e eeuw , San Giuliano Terme met Palazzo en Villa di Corliano evenals de plaatsen San Miniato en Santa Luce.

 

Individuele vakantie in Lari in het huis of in het appartement

 

Een vakantiehuis in Lari is de ideale accommodatie voor een vakantie in Toscane. Vakantiehuizen en appartementen in Lari zijn beschikbaar voor verschillende budgetten, van luxe villa's tot eenvoudige appartementen in Lari. Een vakantie in een vakantiehuis in Lari biedt onvergetelijke ervaringen, van zwemmen in de zee over culturele en historische hoogtepunten tot een spa-vakantie in de Toscaanse thermen. Lari wordt nog steeds beschouwd als een echte insider tip, maar de schoonheid van de plek is langzaam aan het veranderen - je kunt beter snel beslissen voor een vakantie in het mooie Lari!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Toscane:

 

Zie ook: