5 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Uitstekende vakantie in Chianni: gevarieerd en individueel

 

In het hart van de provincie Pisa begint u uw vakantie in Chianni. Omringd door het typisch Toscaanse platteland, zult u zich snel thuis voelen in uw vakantiehuis in de buurt van Chianni. Terecht is deze regio een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Italië. Met een vakantieappartement in of rond Chianni kunt u genieten van de vrijheid en zelfbeschikking die grote, onpersoonlijke hotels missen.

 

Vakantiehuis in Chianni zorgt voor een uitstekende ontspanning

 

Twee populaire bestemmingen liggen binnen handbereik van uw resort: Pisa en Florence. De bezienswaardigheden van beide steden trekken elk jaar miljoenen bezoekers. Vanuit je vakantiehuis in Chianni kun je op minder bekende paden gaan en je eigen Toscane ontdekken. Laat u betoveren door het panorama van de middeleeuwse stad Guardistallo. Het ligt in het achterland van Noord-Toscane, omringd door glooiende heuvels. Wandel door het dorp Lajatico en bezoek de 13e-eeuwse kerk. Lari biedt het kwaliteitszegel van de Italiaanse toeristenindustrie en tal van culturele en historische bezienswaardigheden. Met een speciale prijs mag Montescudaio zichzelf sieren. De gemeenschap van ongeveer 2.000 inwoners is een van de mooiste plekken in Italië. Hier, zoals in veel andere dorpen en steden, kom je tijdens je vakantie heel dicht bij de middeleeuwse architectuur van Chianni. Grote delen van de stadsversterkingen zijn bewaard gebleven. Het ontspannen, moderne leven wacht op u in de kronkelende straatjes. Tot het Stenen Tijdperk vindt de kolonisatie echter terug in Pomarance.

 

Rustige dagen in Toscane

 

Na dagen van ontdekking, zal uw vakantieregio u de perfecte balans en diepe ontspanning bieden. Een dag buiten uw vakantieappartement in Chianni met volledige ontspanning zonder een stadswandeling wacht u in Montecatini Val di Cecina. De plaats is sinds de Romeinse oudheid bekend om zijn thermale bronnen en tegenwoordig een beroemde spa. Uw accommodatie zal altijd goed uitgebalanceerd zijn. Uw appartement of villa in Chianni heeft alles te maken met uw behoefte aan vrijheid en de mogelijkheid om met pensioen te gaan als u dat wilt. Laat uw ogen dwalen over de olijf- en cipressenbossen, adem de heldere lucht in en feliciteer uzelf met uw beslissing om een ??individuele vakantie door te brengen in Chianni.

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Toscane:

 

Zie ook: