27 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Groeps vakantiehuis in Castiglion Fiorentino Toscane 

 

Een vakantie in Castiglion Fiorentino met een groeps vakantiehuis is het perfecte startpunt om Toscane te ontdekken, weg van de toeristische drukte. Een villa in Castiglion Fiorentino biedt alle voorzieningen van een privéwoning om u zich thuis te laten voelen. Naast de provinciale hoofdstad van Arezzo en Florence, die tot ver over de grenzen van Italië beroemd is, zijn een groot aantal historische plaatsen met hun indrukwekkende architectuur gemakkelijk te bereiken vanuit uw vakantiehuis in Castiglion Fiorentino. Castiglion Fiorentino bekoort zelf met zijn architectonische charme, die de middeleeuwen tastbaar maakt met gebouwen uit het Rennaissance-tijdperk. Torenhoog boven alles is de Torre del Cassero, die al in de 14e eeuw werd gebouwd op basis van een nog oudere structuur. Misschien kunt u zelfs het markante herkenningspunt van uw vakantieappartement in Castiglion Fiorentino bewonderen.

 

Dingen om te doen tijdens uw vakantie in Castiglion Fiorentino

 

 

Als je je villa in Castiglion Fiorentino in westelijke richting verlaat, kom je al snel het kleine stadje Monte San Savino tegen. De historische wijk is nog steeds bijna volledig omringd door stadsmuren, alleen onderbroken door de oude stadspoorten. Iets verder naar het westen ligt het rustige dorpje Ambra aan de rivier met dezelfde naam. In tegenstelling tot veel plaatsen die je tijdens je vakantie in Castiglion Fiorentino zult tegenkomen, werd deze nederzetting niet gesticht door de Etrusken, maar door de Romeinen. Als je de loop van de rivier naar het noorden volgt, presenteert Montevarchi een stad die herhaaldelijk is verwoest door de geschiedenis van het touwtrekken in de regio. In het nabijgelegen Loro Ciuffenna vindt u de oudste watermolen in de regio. Op de terugweg naar uw vakantiehuis in Castiglion Fiorentino, vervoert de kleine gemeenschap van Pergine Valdarno opnieuw het leven in het meer landelijke gebied van Toscane en biedt het tegelijkertijd zijn eigen oude parochie en heiligdom.

Uw vakantie in Castiglion Fiorentino moet u gebruiken voor een reis naar de slechts enkele kilometers ten zuidoosten van Cortona. De levendige stad aan de levendige Via Nazionale biedt tal van winkels en trendy cafés, waardoor u een idee krijgt van het stadsleven in Italië. Onder andere op het hoofdplein in het oude stadscentrum, doen indrukwekkende gebouwen de geschiedenis op hetzelfde moment herleven. Tal van religieuze gebouwen, een fort en een paleis kunnen worden bezocht in de stad.

Laat u betoveren door de natuur van Toscane en breng een onvergetelijke vakantie door in een vakantiehuis in Castiglion Fiorentino!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Toscane:

 

Zie ook: