232 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis in Toscane met zwembad

 

Ontdek pittoreske landschappen en oude steden. Een vakantiehuis in Toscane is een van de populairste bestemmingen voor een strandvakantie, de Toscaanse heuvels en de historische steden. Als u een van de vakantiehuizen in Toscane met zwembad huurt, bent u echt op weg naar een droomvakantie. Waar veel onvergetelijke plekken kunnen worden ontdekt. Over het algemeen wordt de regio gekenmerkt door harmonieuze heuvels, waarin de sfeer ontspannen is.

Talloze natuurparken en elke stad of dorp is rijk aan geschiedenis en cultuur die u zullen verrassen. Op deze website zullen we u begeleiden naar alle prachtige bezienswaardigheden in deze Italiaanse regio. U kunt de mooiste steden en dorpen zoals Florence, Siena en San Gimignano bezoeken. Met veel aandacht voor het historische erfgoed, allerlei speciale bezienswaardigheden en de beste culinaire adressen om de Toscaanse keuken te proeven.

U zult ook de Toscaanse natuur, prachtige beeldenparken, stranden en natuurlijk de wijngebieden van de Chianti ontdekken, waar we ook authentieke huisjes in deze regio huren. Hier vind je ook eten, bidden en liefde, met traditionele feesten, evenementen en speciale tentoonstellingen. Op deze manier kunt u nog meer genieten van alle schoonheid van Toscane.

 

Wat te bezoeken in Toscane

Florence, de hoofdstad, is een prachtige kunststad met een van de belangrijkste werken van Italiaanse kunstenaars zoals David van Michelangelo. Het historische centrum van de stad wordt beschouwd als werelderfgoed, zoals Piazza del Campo in Siena, Piazza Duomo in Pisa (met de scheve toren), het historische centrum van San Gimignano (Etruskisch gebied) en het dorp Pienza. Naast deze architectonische wonderen is het onvergetelijk om een ??fietstocht te maken rond de muren van het betoverende Lucca. U kunt ook de steden Arezzo, Grosseto en de prachtige bergsteden Maremma en Chianti bezoeken.


Last Minute Vakantiehuizen in Toscane

Een last-minute reis met een aangenaam betaalklimaat, traditionele gerechten, historische bezienswaardigheden en sfeervolle plaatsen. Dit is de beste beschrijving voor heerlijke super last-minute reizen naar Italië. Bekijk de goedkoopste last minute aanbiedingen in Italië. Wat heeft Toscane te bieden? Veilig voor een groepsaccommodatie In Toscane vindt u hier de mooiste aanbiedingen in pittoreske dorpjes. Vakantie aan zee in Viareggio in een gezellig familiepark met prachtige landschappen en ongerepte natuur. Italië is de ... Boek een vakantiehuis in Italië.

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Toscane:

 

Zie ook: