4 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantie in Santa Teresa Gallura op Sardinië

 

Sardinië, het Italiaanse mediterrane eiland, ligt net ten zuiden van het Franse Corsica. Deze twee grote eilanden verbinden niet alleen vele veerbootverbindingen, maar ook hun reputatie als wild en onvervalst. Dit is geen wonder in de turbulente geschiedenis: de Nuragher, Romeinen en hippies kwamen hier en hebben hun sporen nagelaten. Maar het landschap laat niets te wensen over: in het noordoosten van Sardinië is de Gallura, die verleidt met zijn prachtige kustlijn om te zwemmen. Er bij de Bonifaziusbucht, in een mooi appartement in Santa Teresa Gallura, voel je de polsslag van Sardinië veel persoonlijker dan op een pakket tour. Het achterland van heuvels en bizarre rotsformaties is net zo spectaculair, er is ook een vakantiehuis in Santa Teresa Gallura. Het herkenningspunt van Gallura is Capo d 'Orso, de "Berenkaap", een rots gevormd door weer en wind. De wilde natuur, de meer gastvrije mensen! De Sardijnen verwelkomen u tijdens uw vakantie in Santa Teresa Gallura!

 

Vakantie in Santa Teresa Gallura is een strandvakantie onder de "Blauwe Vlag"

 

Het kustlandschap, waar niet alleen een gezellig vakantiehuis in Santa Teresa Gallura is gevestigd, wordt vooral gekenmerkt door de zee. Om de grote aquakleuren van het kristalheldere water te beschrijven, worden edelstenen gezocht: turkoois, topaas, smaragd en aquamarijn. Ongelooflijke kleuren dragen ook de sneeuwwitte en roze zandstranden in het bekende Rena Bianca, maar ook in eenzame baaien. Zoals onvergelijkbaar zijn de kleine korrels in poedersuiker ook als souvenir, laat de kustbescherming het afhalen niet toe. Om de unieke magie van de kust te behouden, moet het maritieme ecosysteem intact blijven. De "Blauwe Vlag" wordt toegekend voor het schoonste strand en de barrièrevrije toegang tot het water, ontvangt Rena Bianca regelmatig. Tijdens uw vakantie in Santa Teresa Gallura kunt u dit populaire strand te voet bereiken vanuit de oude stad.

 

Emerald zeewater geeft de Costa Smeralda zijn naam

 

Het adembenemende strandlandschap in en rond Golfo Aranci maakt de plaats in Gallura interessant voor badtoeristen. De blauwgroene glinsterende zee nodigt uit tot zwemmen, duiken, snorkelen, surfen en kijken naar dolfijnen. De "Costa Smeralda" is wonderlijk rijk aan vis. Als een recreatieve visser die vanaf het strand of op de boot vist, heb je niet eens een vergunning nodig. Porto Cervo werd gebouwd in 1962, waar chique jachten aanmeren in de jachthaven nabij de 46 meter hoge Capo Ferro met zijn vuurtoren. Zo veelzijdig als uw vakantie in Santa Teresa Gallura kan zijn, zo divers als het vakantiehuis of vakantieappartement in Santa Teresa Gallura. Overtuig jezelf!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Sardinie:

 

Zie ook: