0 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis in Porto San Paolo - strand, zon en turquoise wateren

 

Porto San Paolo ligt in het noordoosten van het eiland Sardinië, niet ver van de stad Olbia. Breng de beste weken van het jaar door in een vakantiehuis in Porto San Paolo. Ongestoord door andere toeristen, flexibel en onafhankelijk, kunt u dit prachtige gebied verkennen. Geniet van de regionale keuken zonder te worden beperkt door de vaste tijden van het hotel. Porto San Paolo is een van de mooiste kustlijnen van het noordoostelijke deel van het eiland. Dromerige baaien, witte zandstranden en turquoise wateren bieden een perfecte ambiance voor uw vakantie. De prachtige natuur die je op wandelpaden van dichtbij kunt ervaren. Degene die hier is geweest, is gegarandeerd weer terug!

 

 

Wandelen in Porto San Paolo en prachtige stranden

Rijd vanuit uw vakantiehuis in Porto San Paolo naar San Teodoro in zuidelijke richting. Talloze recreatieve activiteiten wachten op u hier. Duiken, zeilen, surfen of gewoon genieten van de zon en de zee. Fietstochten en wandelingen kunt u ontspannen in de natuur. Iets verder naar het noordwesten bereik je Tempio Pausania. Bezoek de kathedraal van San Pietro. Laat u inspireren door de sfeer van de stad. Moderne winkels en historische gebouwen ontmoeten elkaar hier. Talrijke restaurants en cafés nodigen u uit om te blijven hangen en te genieten van de regionale keuken. Rijd in oostelijke richting naar Porto Rotondo. Kleine baaien en brede zandstranden nodigen u uit om te zwemmen en te zonnen. Na deze fantastische indrukken laat u de avond comfortabel en ongestoord eindigen in uw vakantiehuis in Porto San Paolo.

 

Wat te doen tijdens uw vakantie in Porto San Paolo

 

Start vanuit je appartement in Porto San Paolo in noordwestelijke richting naar La Maddalena, een van de belangrijkste eilandeilanden van Sardinië. Hier wacht u een fantastische natuur en een paradijs voor surfers, duikers en wandelaars. Rijd westwaarts naar Santa Teresa Gallura. Slenter door het pittoreske vissersdorpje of geniet van de droomstranden. Binnen vijftien minuten bereikt u het naburige eiland Corsica met de veerboot. Een beetje verder naar het zuiden bereikt u Rena Majore. Een van de mooiste stranden van het eiland wacht op u. Het strand is natuurlijk in een prachtig landschap met duinen en pijnbomen op de achtergrond. Vertrek in westelijke richting naar Portobello. Mijl-lange wandelingen op het strand of excursies per boot bieden rust en ontspanning tijdens uw vakantie in Porto San Paolo. Terug in uw appartement in Porto San Paolo eindigt u de dag in de hemelse sfeer van de plaats. We wensen een geweldige vakantie!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Sardinie:

 

Zie ook: