5 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis in Baia Sardinia - een droombestemming in Gallura

 

Als je aan de Golf van Arzachena verblijft om op vakantie te gaan in Baia Sardinia, heb je het grote ticket! Een mooier strand dan dit 200 meter lange fijne zandstrand dat u niet zult vinden aan de Costa Smeralda.

 

Ontspannen zwemplezier op vakantie in Baia Sardinia

 

Tot 1961 heette de baai nog steeds Cala Battistoni, maar Baia Sardinia klinkt gewoon beter. Tussen de villa's en appartementen vindt u uw mooie vakantiehuis in Baja Sardinia. De gezellige plaats met zijn kleine piazza en promenade is perfect voor uw vakantie in Baja Sardinia. Afgezien van de drukte op de uitgebreide zandstrand met helder water bij Spiaggia Barca Bruciata en Spiaggia del Piccolo Pevero, is er het water park "Acqua Dream". Vanuit je appartement in Baia Sardinia ben je snel aan de turkooisblauwe zee. Hoe ontspannen is zo'n vakantie in Baja Sardinië op een rustige en idyllische locatie! Een mooi vakantiehuis in Baia Sardinia geeft je het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Hier kunt u eindelijk doen wat u wilt! Ondenkbaar in een pakketvakantie.

 

 

Bezoek authentieke plaatsen vanuit jullie vakantiehuis in Baia Sardinia

 

Op het schiereiland Isola Bianca ligt de grootste stad van Gallura. Olbia is de op drie na grootste en belangrijkste stad van Sardinië met ongeveer 60.000 inwoners. Deze stad heeft voor de hand liggende, maar ook verborgen magie. Dit kan te maken hebben met het oorspronkelijke landschap en de bewogen geschiedenis. Bezienswaardig is het uitzicht op de golf en de oude vuurtoren Isola Bianca. Laat u betoveren door de charme van de historische gebouwen in de oude stad! De prachtige hoofdstraat Corso Umberto nodigt u opnieuw uit om te winkelen. Altijd een evenement is de kleine wekelijkse markt, die plaatsvindt op dinsdagen en zaterdagen. Hier krijgt u een indruk van het dagelijks leven van Olbiesi. Afgezien van bloemen, fruit, groenten, kaas (Pecorino Sardo), ham en salami (prosciutto en worst Sarda), zullen genieten van typisch Sardijnse handwerk. Het verse eten komt rechtstreeks van het nabijgelegen gebied van Gallura en zou in de pan in je gezellige appartement in Baja Sardinia terecht moeten komen. Naast de culinaire hoogtepunten zijn er ook sportactiviteiten: duikers worden vooral aangetrokken door de Golfo Aranci en zijn indrukwekkende onderwaterwereld. Met een beetje geduld kunnen in de avonduren bij het eiland Figarolo dolfijnen worden waargenomen.

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Sardinie:

 

Zie ook: