53 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis op Sardinië - idyllische baaien en veel zon

 

Sardinië, het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee tot Sicilië, is een van de mooiste bestemmingen in heel Zuid-Europa. Het eiland Sardinië vormt samen met andere eilanden voor de kust de autonome regio Sardinië.
Tijdens uw vakantie op Sardinië, vindt u een mediterraan klimaat - warme bronnen en herfst, warme zomermaanden en milde winters. Sardinië heeft in totaal 1.848.6 kilometer kustlijn en is daarom perfect voor een strandvakantie - alleen, met de partner of met het gezin. Langs de beroemde Costa Smeralda tussen Palau en Olbia nodigen enkele van de meest exclusieve badplaatsen van Europa u uit om een vakantie aan zee door te brengen, en de badplaats  Palau is bijzonder populair. Een andere fantastische badplaats in het noorden van Sardinië is Costa Paradiso in de buurt van Trinità d'Agultu. Witte zandstranden en kristalhelder water wachten hier op u.

Maar Sardinië biedt zijn gasten veel meer dan "slechts" stranden. In het noorden is het oude centrum van Alghero een fascinerende bestemming voor cultureel geïnteresseerden, het interieur rond Núoro nodigt u uit voor wandelingen op het wilde platteland van Sardinië. Onderweg komen wandelaars indrukwekkende plaatsen tegen, van historische nederzettingen van Nuraghic tot natuurlijke monumenten zoals grotten en spectaculaire kliffen.

 

Appartementen, villa's & vakantiehuizen op Sardinië

 

De vakantiehuizen en appartementen passen perfect in het landschap van het Italiaanse mediterrane eiland: veel natuurlijke bossen, grote panoramische ramen en romantische plekken om te verblijven. Gezellige uren in uw appartement of onder pijnbomen en palmbomen, een terras met ligstoelen om te ontspannen en een privézwembad om af te koelen voor u klaar. Vrijstaande vakantiehuizen in Cagliari, ruime koloniale villa's in Olbia-Tempio of gezellige vakantie-appartementen in Palau, de goudkust van Sardinië - de keuze is geweldig, maar u zult zeker genieten van uw vakantie in elk vakantieverblijf.

Kijk eens rond - we hebben een groot aantal prachtige villa's, vakantiehuizen, appartementen en ook appartementen op Sardinië voor u!  De juiste keuze voor jou is er zeker.

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Sardinie:

 

Zie ook: