10 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis in le Marche - rust en ontspanning

 

De regio Le Marche, een van de mooiste bestemmingen in Bella Italia, strekt zich uit van de bergen van de Apennijnen tot aan de Adriatische Zee. Toch brengen meer mensen hun vakantie door in een vakantieappartement in Toscane, de beroemde buur van de merken. Daarom is er veel te ontdekken in Le Marche, ver weg van de toeristische drukte, van het nationale park Sibillini tot de stranden van San Benedetto del Tronto.

Het is vooral populair om een vakantiehuis in Le Marche door te brengen op een zogenaamde Agriturismo - vakanties op een boerderij in Italië beloven veel nieuwe indrukken en recreatie tussen wijngaard en olijfgaard. Maar de steden van de Marche zijn ook een bezoek waard, van de renaissancistische stad Pesaro in het noorden tot de hoofdstad Ancona tot Ascoli Piceno in het zuiden. De perfecte combinatie van stad en platteland biedt appartementen in Arcevia, een middeleeuws stadje met een bezienswaardige stadsmuur in het karakteristieke heuvelachtige landschap van de Marche.

 

Ontdek de speciale kenmerken van Le Marche

 

Grenzend aan de Italiaanse regio's Emilia-Romagna, Lazio en Toscane zijn Le Marche. Le Marche staan in contrast met hun minder ontwikkelde toeristische gebieden, zodat u de nodige rust en ontspanning kunt vinden tijdens uw vakantie in de Marche. De diversiteit van de regio wordt gekenmerkt door onder andere de prachtige stranden aan de Adriatische Zee, maar ook de culturele hoogtepunten van hun steden, zoals de hoofdstad Ancona. Het land in Le Marche is heuvelachtig - bergachtig, dus ook wandelaars en soms zelfs klimmers krijgen hun geld. Een hoogtepunt in deze context is de Monte Vettore met zijn 2.476 meter. Foglia, Metauro, Cesano, Miss en andere grote of kleine rivieren stromen door de valleien van de Marche. De wateren in de regio geven de Marche ook een uniek beeld van natuur en schoonheid.

 

Vakantiehuis in Le Marche

 

Er zijn tal van accommodaties in Le Marche. Weg van de klassieke hotels, kunt u speciale en luxueuze individuele oplossingen vinden in een huis met een merknaam of een villa in de Marche. Zelfs een vakantieappartement is gemakkelijk te vinden in Le Marche. Over het algemeen gaan de verhuur gepaard met betaalbare prijzen, omdat Le Marche minder toeristische hotspots zijn. De voordelen van een vakantie in een vakantiewoning in Le Marche of een vakantieappartement in Le Marche liggen voor de hand: er is meer vrijheid, onafhankelijkheid en vrijheid - onderdelen die onmisbaar zijn voor veel reizigers tijdens een vakantie in Le Marche. Niet alleen in een villa van de merken, is er luxe voor de meer veeleisende klanten, afhankelijk van de voorkeur.

Blader door ons aanbod en breng een ontspannen vakantie door in een vakantieappartement in Le Marche, weg van de grote toeristenstromen in Italië!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Marche:

 

Zie ook: