1 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis in San Lorenzo Al Mare - strand, ontspanning en Italiaanse keuken

 

San Lorenzo Al Mare ligt in de regio Ligurië van de provincie Imperia in Noord-Italië. Uw vakantiehuis in San Lorenzo Al Mare is een fantastisch startpunt om de prachtige omgeving te ontdekken. Geniet van de Italiaanse keuken wanneer en waar u maar wilt, zonder gebonden te zijn aan een specifieke locatie door een hotel. Breng uw vakantie in San Lorenzo Al Mare volgens uw wensen, flexibel en onafhankelijk. Andere toeristen storen je niet. Een prachtig zandstrand wacht op u en nodigt u uit om te zonnen en zwemmen. Ervaar ontspanning, rust en fantastische gerechten in San Lorenzo Al Mare.

 

Variatie langs de kust

 

Ga vanuit je vakantiehuis in San Lorenzo Al Mare naar het westen naar Sanremo. Prachtige villa's en prachtige tuinen bieden een prachtig zicht. Laat je fascineren door het beroemde casino. De oude stad is een beetje boven. Wandel door kleine steegjes en wees onder de indruk van het uitzicht over de stad en de zee. Een paar kilometer verderop bereik je Vallebona. De structuren van het middeleeuwse stuwdorp zijn grotendeels bewaard gebleven. Bezoek de 13e-eeuwse Parochiekerk van San Lorenzo en ervaar plaatsen met een fantastisch uitzicht. Rijd door richting de Franse grens naar Soldano. Dit middeleeuwse dorp wordt omringd door wijngaarden en pijnbomen en ligt aan de oevers van de rivier de Verbone. Geniet van de pittoreske straatjes en oude kerken van de plaats. Rijd enkele kilometers verder naar Ventimiglia. Mis de kathedraal van Santa Maria Assunta niet. Langs de prachtige kust rijd je terug naar je vakantiehuis in San Lorenzo Al Mare en ontspan je in een gezellige sfeer.

 

Vakantiehuis in San Lorenzo Al Mare - wandelen en wandelen

 

Rijd noordwaarts van je appartement in San Lorenzo Al Mare naar Civezza. Dwaal door olijfboomgaarden en ervaar de prachtige natuur van dichtbij. Een paar kilometer verder bereik je Dolcedo met zijn schilderachtige stadsbeeld. Oude huizen en kronkelende straatjes nodigen uit tot een wandeling. Terug naar de zee en dan langs de kust naar San Bartolomeo al Mare. Wandel langs de zee, op de twee kilometer lange boulevard. Restaurants en cafés bieden Italiaanse specialiteiten. In je vakantieappartement in San Lorenzo Al Mare breng je de avond door in de droomachtige ambiance. We wensen je een geweldige vakantie toe!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Ligurie:

 

Zie ook: