17 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Wandelen in de prachtige regio Ligurië - vakantiehuis in Civezza met het gezin

 

Als u met uw gezin in de Ligurische Alpen wilt gaan wandelen, dan is een vakantie in Civezza de perfecte oplossing. Uw vakantiehuis in Civezza is ideaal om te wandelen en het gebied rond de kleine gemeenschap te verkennen. Een wandeling door het dorp met ongeveer 600 inwoners is echter de moeite waard, omdat er in de smalle straatjes veel te ontdekken valt. Civezza ligt op een heuvelrug in het achterland van de Riviera di Ponente, op slechts 4 kilometer van de Ligurische Zee. Een wandeling naar de hoogste berg in de directe omgeving, de 1.150 meter hoge Monte Faudo wordt ook aanbevolen als een reis naar het magische Apricale.

 

Wat te bezoeken in de bloemenriviera

 

Uw vakantiehuis in Civezza is ideaal om te ontspannen en tegenieten van een schilderachtige omgeving, en u kunt ook vanaf hier excursies maken naar de omgeving. Een populaire bestemming is Soldano. Als u wilt, kunt u het dorp bereiken via de kustweg, die door steden als Sanremo of San Lorenzo Al Mare loopt. Uw vakantie appartement in Civezza is nooit ver van de dichtstbijzijnde toeristische bestemming, inclusief het pittoreske Pigna met zijn prachtige wijngaarden, het Prinsdom Monaco, Imperia of Cervo. Met andere woorden, u kunt uw vakantie in Civezza ook gebruiken voor een dagje winkelen in het dichtbevolkte Monaco. Een kort bezoek aan het vorstendom op slechts 50 kilometer afstand is net zo eenvoudig als een boottocht op de Middellandse Zee. Naast de imposante jachthaven, het paleis van de prinselijke familie, de Jardin Exotique en de Opéra de Monte Carlo zijn populaire bezoekersmagneten.

 

Wat te doen in Ligurie

 

Saaie vakantie in Civezza is gegarandeerd niet, als je wilt kun je de haven van Diano Marina bezoeken. In de kleine gemeenschap in de hele oude stad nodigt een aanzienlijk nachtleven uit om te blijven hangen en te ontspannen. By the way, Diano San Pietro is niet ver van uw appartement in Civezza. Natuurlijk kunt u ook het Castello di Doria bezoeken, gelegen boven het dorp Dolceacqua. Een bezoek aan de kerk van de plaats wordt ook aanbevolen. Of u nu geïnteresseerd bent in uitstapjes naar de zee of het binnenland, er is veel mogelijk vanuit uw vakantieappartement in Civezza.

 

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Ligurie:

 

Zie ook: