0 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantie in Andora - de historische stad in Noord-Italië
Andora kan terugkijken op meer dan 2000 jaar geschiedenis. De Romeinen waardeerden de locatie al en speelden een grote rol bij de bouw van Andora. Andora heeft herhaaldelijk strategisch belang gekregen en het is precies deze factor die de plek zo interessant maakt voor vakantiegangers. Andora heeft nog steeds een relatief kleine bevolking, maar biedt vakantiegangers tal van bezienswaardigheden, zoals kastelen, kerken en andere architectonische kenmerken. Met al deze geschiedenis is er ook ruimte voor vrijetijdsactiviteiten, waar u kunt profiteren van het prachtige weer in Italië en de locatie van Andora aan het strand. Boot- of snorkeltours en ontspanning wachten op u aan de Italiaanse Rivièra.

Vakantiehuis in Andora
De ruime vakantieappartementen, appartementen en vakantiehuizen zijn ideaal voor een vakantie in Andora. Dit zijn het ideale startpunt om de schoonheid in en rond Andora te ontdekken. Met de auto of fiets bereikt u omliggende plaatsen zoals Loano, Pietra Ligure, Spotorno, Varazze, Alassio, Ceriale of Albenga. Het appartement in Andora biedt u ook voldoende luxe en comfort om gewoon ter plaatse te ontspannen. U hoeft niet ver te zoeken naar goede restaurants tijdens uw vakantie in Andora. Talrijke winkels bieden lokale of internationale gerechten. Fijne keuken is ook beschikbaar in Andora. U krijgt dus waar voor uw geld in en rond Andora. Je vakantiehuis in Andora is ook een goede plek om je wandeling te beginnen en te eindigen. In Andora kunt u genieten van interessante architectuur en veel historische invloeden uit de bewogen geschiedenis van de plaats leren kennen.

Andora - architectuur, kunst, geschiedenis en de lokale natuur van Italië
Naast de talrijke bezienswaardigheden van de stad, biedt de Riviera di Ponente zijn eigen persoonlijke charme. Hier wordt ook de Liguria wijn verbouwd. Dit deel van de Rivièra wordt gekenmerkt door brede stranden en verwent het oog met een over het algemeen zeer harmonieus landschap. Voor uw vakantie in Andora zijn de doelen voor ontspanning zo goed als voor de deur.

Overtuig uzelf en huur een appartement in Andora aan zee!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Ligurie:

 

Zie ook: