19 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis huren in Ligurie

 

Voor uw vakantiehuis naar Ligurie bent U op zoek naar de beste deal. En kunt u kiezen uit verschillende regio’s waar u de mooiste vakantiehuizen aan zee en villa’s kunt huren. We hebben de oplossingen voor alle behoeften, van een goedkope vakanties naar luxe vakantieparken in Sanremo. Charmante dorpjes met authentieke vakantiewoningen in Civezza, waar u het Italiaanse plattelands leven kan herbeleven. Voor een ideale familie vakantie . De Italiaanse Rivièra is een deel van de Italiaanse kust die loopt van de grens van Frankrijk tot aan Toscane. Deze kuststrook ligt aan de Ligurische Zee en wordt ook wel de Italiaanse bloemenriviera genoemd. Proef de geschiedenis van Sanremo en de bezienswaardigheden van deze prachtige Italiaanse regio. Vakantiewoningen in het groen, vakantie appartementen, een prachtig uitzicht dat op u zal wachten.

 

Wat te bezoeken In Ligurie

 

Genua, de hoofdstad, is een havenstad met een rijke geschiedenis. Het historische centrum van Genua is een van de grootste in Europa. De monumenten zijn de Lanterna, de oude vuurtoren en de monumentale fontein op het Piazza De Ferrari, deze is onlangs gerestaureerd. E'celebre ook het oude dorp van Boccadasse. Zelfs de beroemde Aquarium, de grootste in Italië. Zeer interessant om de dorpen bij de zee te bezoeken: de meest beroemde Imperia, Portofino en Cinque Terre. Vakantiehuizen in  Ligurie  met privezwembad zijn in deze regio grote aanvraag.

 

 Wat te doen in Ligurie

 

Wilt u op vakantie naar Ligurie in de winter dan kunt u naar de Kerstavond in Genua en Savona. Die gevierd word in een middeleeuwse ceremonie van Confuoco. (een vredevuur).Tijdends de meivakantie word de Camogli op de tweede zondag van mei wordt gevierd, met het vis festival, San Fortunato, de patroonheilige van de vissers. Talloze lokale festivals gekoppeld aan wijn waar u een heerljk glas kunt drinken. En dan: de International Boat Show in Genua, de Italiaanse Song Festival in Sanremo, de Slag van Bloemen in Ventimiglia, de Vele d'Epoca di Imperia. Op zoek naar Appartementen of woningen? Selecteer de huur op maat van uw behoeften!

 

Eten en drinken

 

Ligurische keuken is geïnspireerd door de meeste van haar recepten uit de mediterrane dieet, culinair verbond tussen de schaal-en schelpdieren met de producten van de aarde, schijnbaar eenvoudige gerechten in de smaken versterkt door het gebruik van veel kruiden, zoals rozemarijn, tijm en basilicum. Onder de gerechten beroemdste focaccia di Recco, trofie met pesto, de Ligurische vis, konijn alla Genovese .Een van de meest bekende wijnen Vermentino en Pigato. Vakantiewoning en smaken in de keuken voor elk wat wils!

 

Cultuur en vrije tijd

 

Huur een van de vakantiewoningen in Ligurië met zwembad  betekent ja tegen leven en genot, maar ook een kans om het volledig te bezoeken. A presto!!

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Ligurie:

 

Zie ook: