22 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantie in Ligurië - Waar de Alpen en de Middellandse Zee elkaar raken

 

In een van de mooiste vakantieregio's ligt uw vakantiehuis in Ligurië direct aan zee. Van daaruit strekt het uitzicht zich uit tot ver voorbij de haven van Portofino met luxe jachten en mooie boetieks voor de internationale jetset. In de provincie La Spezia ligt de Cinque Terre. De vijf romantische dorpjes en terrasvormige dorpen strekken zich uit langs de Ligurische kust en staan sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Vanuit uw vakantiehuis in Ligurië kunt u een wandeling maken op de Via dell'Amore of een uitstapje maken naar de regionale hoofdstad Genua, de thuisbasis van het grootste zeewateraquarium van Europa.


Ligurië - Uniek kustgebied in het noordwesten van Italië

 

Rond Sanremo biedt een vakantiehuis in Ligurië alle voorzieningen die u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf aan de Bloemenriviera. Als u in juni een vakantieappartement in Ligurië huurt, kunt u het beroemde bloemenfestival in Ventimiglia ervaren. Na de parade met versierde auto's is een bloemengevecht tussen de lokale bevolking en toeristen het jaarlijkse hoogtepunt. Het fascinerende uitzicht op de kust van Bordighera werd vastgelegd door de Franse schilder Claude Monet tijdens zijn vakantie in Ligurië. Als u van plan bent een reis naar de provincie Savona aan de Riviera delle Palme te maken, vindt u een aantal interessante aanbiedingen om een vakantieappartement in Ligurië te boeken.


Te huur een vakantiehuis in Ligurië

 

Leer uw bestemming op een culinaire manier kennen, want de regio staat bekend om zijn uitstekende wijnen en olie van de Taggiasca-olijf. De beroemde vertegenwoordigers van de lokale keuken zijn ravioli en pasta met pesto alla genovese. In uw appartement bent u niet gebonden aan maaltijden en kunt u de avond comfortabel eindigen op het terras. Als u uw vakantie niet alleen op een van de fijne zandstranden wilt doorbrengen, biedt u tal van sportieve activiteiten. In het meest bosrijke gebied van Italië zijn uitdagende wandelingen op smalle paden, uitgebreide paden op mountainbikes of een klim op de rotsen van Finale Ligure mogelijk. Sportklimmers uit heel Europa gebruiken het kalkstenen massief voor tochten van alle moeilijkheidsgraden. Omdat de bestemming aan de Italiaanse kust zeer gewild is, kunt u beter vroeg een vakantiehuis in Ligurië boeken.

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Ligurie:

 

Zie ook: