4 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis in Pacengo sul Garda - een fascinerende regio

 

Pacengo sul Garda ligt aan de westkant van het Gardameer in de provincie Brescia in Italië. Uw villa in Pacengo sul Garda geeft u de mogelijkheid om een volledig flexibele vakantie in Italie door te brengen zonder gebonden te zijn aan vaste periodes van een hotel. Je geniet van je dag zo lang als je wilt en waar je maar wilt. Je moet zeker het middeleeuwse kasteel bezoeken. De muren van het kasteel omringen het historische centrum. Een ondiep en lang kiezelstrand nodigt uit om te zwemmen en te zonnen. Gezellige strandbars en een kleine romantische haven geven de stad een speciale sfeer. De stad wordt omringd door wijngaarden, cipressen, olijfgaarden en groene velden.

 

Veel indrukken in het noorden tijdens uw vakantie in Pacngo sul Garda

 

Begin vanuit uw villa in Pacengo sul Garda naar het noorden. U bereikt het mooie en rustige stadje Soiano del Lago. Bezoek de barokke kerk van San Michele. Er zijn schilderijen van de kunstenaars Bertanza en Celesti en een prachtig mooi orgel van Antonio Franchino Montechiaro. Het kasteel is ook een bezoek waard. In de zomer is de kasteelruïne een sfeervol decor voor theater- en muziekevenementen. Rijd verder naar het noorden en ben gefascineerd in Polpenazze del Garda door de wereldberoemde stiltepanden uit de bronstijd. Laat de mooie dag in de prachtige omgeving aan het Gardameer eindigen in uw villa in Pacengo sul Garda.

 

Wat te doen tijdens uw vakantie in Pacengo sul Garda

 

Vanuit uw vakantiehuis in Pacengo sul Garda gaat u noordwaarts naar San Felice del Benaco. De Isola del Garda is hier gelegen. Het is het grootste eiland van het Gardameer. Geniet van de fantastische sfeer van dit eiland. Prachtige tuinen omringen het paleis op het eiland. Een beetje verder naar het noorden, bereikt u Salò, met de langste promenade aan het Gardameer. Restaurants en cafés nodigen u uit om te blijven hangen aan de oever van het meer en te genieten van de Italiaanse keuken. De oude stad met smalle straatjes en pleinen fascineert met veel winkels en uitstekende restaurants. Ontspan 's avonds na het genieten van de Italiaanse keuken in uw vakantiehuis in Padenghe sul Garda.

 

Uw appartement in Pacengo sul Garda op de zuidpunt van het Gardameer
 

Vanuit je appartement in Pacengo sul Garda naar het zuiden en naar het oosten. U bereikt Sirmione met zijn charmante oude stad met zijn smalle straatjes. Veel uitstekende restaurants bieden hier Italiaanse specialiteiten. Bezoek het kasteel van Scaliger. Het is volledig omringd door water. Vanaf het kasteel kunt u de oude stad bereiken via een kleine brug. Het biedt een fantastisch uitzicht op het zuidelijke Gardameer. Laat de dag eindigen in uw appartement in Pacengo sul Garda, na zoveel fantastische indrukken. Uw appartement in Padenghe sul Garda biedt u een gezellige sfeer op deze prachtige plek tijdens uw vakantie in Pacengo sul Garda!

Bekijk hier ook alle vakantiehuizen in italie

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Gardameer:

 

Zie ook: