3 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantie in Castelnuovo del Garda: ontdek een heerlijke vakantiebestemming

 

Het mooie dorpje Castelnuovo del Garda, genesteld tussen pittoreske olijfbomen en wijngaarden. De gemeente ligt tussen Peschiera del Garda en Verona, aan de zuidkant van het Gardameer. Hier kunt u uitkijken naar een bekend hoogtepunt: het Gardaland. Verblijf in een appartement of een huisje in Castelnuovo del Garda, aan de ene kant heb je inspireren onafhankelijkheid van de beperkingen van een hotel vakantie. Aan de andere kant is Gardaland, het pretpark voor het meer, een plek vol spanning en plezier voor het hele gezin. Natuurlijk is de geschiedenis van Castelnuovo al begonnen lang voor de opening van de Garalander. Sommige villa's, verschillende religieuze gebouwen, de prachtige oude stad en een prachtige verdedigingstoren bevestigen dit. Vooral als u uw vakantie in Castelnuovo del Garda te brengen in de aangename informaliteit van een appartement, kunt u zich verheugen in staat zijn om het enorme pretpark te bezoeken op basis van persoonlijke smaak.

 

 Wat te doen vanuit jullie vakantiehuis in Castelnuovo del Garda

 

De "olijf Riviera" wordt vaak de oostelijke kant van het Gardameer genoemd. Hier is een vakantie retraite die de voorkeur heeft. Geen wonder - de plaats Torri del Benaco gierig maar zeker niet met charmes. Te beginnen met het machtige fort van de 14e eeuw Scaliger, met een fantastisch uitzicht over het meer. Een bolwerk is het Castello Scaligero in Malcesine. Het kasteel ligt majestueus op een klif direct aan het Gardameer. Het complexe kasteelcomplex heeft drie binnenplaatsen, de ingang van het kasteel vormt de Saraceense poort. Het Museo del Monte Baldo toont een natuurlijke historie tentoonstelling met informatie over de flora, fauna en rock ontwikkeling rond het meer om uw vakantie zullen genieten in een appartement in Castelnuovo del Garda.

 

Dromerige dorpen, een Oostenrijkse generaal en traditionele houtbewerking

 

Het pittoreske plaats Pastrengo gelegen in het zogenaamde "morainic amfitheater" tussen de rivier de Adige en het Gardameer. Het dromerige dorp wordt gekenmerkt door pittoreske, smalle straatjes, olijfboomgaarden en wijngaarden. Een attractie om te controleren of het fort van de Oostenrijkse generaal Radetzky. Het dorp San Zeno di Montagna ligt op slechts 560 meter boven de zeespiegel het zal u verrassen met het avonturenpark Jungle Adventure, wanneer u uw vakantie in Castelnuovo del Garda door brengt. Vanuit jullie vakantiehuis in Italie.

Costermano is een klein, rustig dorp in het achterland van het Gardameer. De verspreide nederzetting, genesteld in de glooiende heuvels, werd beroemd om zijn traditionele houten ambachten. In de workshop ARPA U kunt kijken als zijn kostbare grondstoffen van ruwe houten blokken, als je van je appartement in Castelnuovo del Garda van een vliegende bezoek.

Ervaar de prachtige oostkust van het Gardameer en breng je vakantie door in een vakantiehuis in Castelnuovo del Garda!

 

Bekijk ook huizen in de volgende plaatsen in Gardameer:

 

Zie ook: