376 Vakantiehuizen gevonden.
Sorteer

Vakantiehuis in Italië - La dolce vita tussen zee en wijngaarden


Dolce Vita in Bella Italia - ten noorden van de Alpen veel ervan dromen. En met wat? Juist! Geen enkel ander land heeft zoveel kunstschatten, het beste dat je kunt ontdekken in een vakantieappartement in Rome of Florence. Meer dan 7000 km mediterrane kustlijn nodigen u uit voor een strandvakantie in Italië, Sardinië, Sicilië en de kleinere eilanden zoals Ischia en Capri hebben al vele bezoekers onder de indruk. Vakantie in Zuid-Tirol, bijvoorbeeld in Meraner Land, is een plezier voor alle skiërs en bergbeklimmers.

De Noord-Italiaanse meren behoren tot de mooiste van de wereld, dus een vakantie in een vakantieappartement aan het Gardameer, het Comomeer of het Lago Maggiore is een unieke ervaring. Verdere hoogtepunten voor vakantiegangers zijn de Cinque Terre, de Maremma, de Chianti, de kust van Amalfi, het oude Pompeii, de Dolomieten, Venetië, enz. Men zou de opsomming naar wens kunnen uitbreiden. Pizza en pasta, Michelangelo en Raphael, Juve en Inter, het is tijd om terug te gaan in Italië!

 

Appartementen,villa's  en vakantiehuizen in Italie


Voor een bijzonder authentieke vakantie in Italië bieden de vele residentiële opties weg van de gebruikelijke toeristische plaatsen. Een vakantiehuis in Italië is de ideale manier om van de diversiteit van het land te genieten.

In het romantische Toscane, de elegante Veneto en de vele andere regio's van Italië wachten verschillende vakantieverblijven op u. Een vakantie appartement in Italië in het historische Latium rond de hoofdstad Rome of in het zonnige Sicilië nodigt u uit om het land en zijn erfgoed te verkennen, of gewoon om te genieten van de natuur en levensstijl van de Italianen. Potentieel voor een heel bijzonder vakantieplezier is de vakantie op een Augriturismo in Italië, of aan het Gardameer of in de Alpen van Zuid-Tirol. Ervaar uit de eerste hand wat dolce vita eigenlijk betekent.

Vakanties in Italië zijn een genot voor alle zintuigen. In dit land omringd door de Middellandse Zee, is de kust nooit ver weg. Het weer is zonnig, de mensen zijn warm en de Italiaanse keuken is wereldberoemd om zijn smakelijke specialiteiten. Bovendien is Italië net zo weinig andere landen rijk aan cultuur en geschiedenis. Een vakantiehuis in Italië is de perfecte gelegenheid om dit bijzondere land, de natuur en zijn mensen te leren kennen.

Bekijk ook huizen in de volgende provincies:

 

Zie ook: