Welkom bij Vakantiehuis Italië Online, uw vakantie op maat voor Italië.

Beste vakantiegangers,

Hierbij stellen we ons opnieuw aan uw voor. Wij hebben als organisatie veel nieuwe ontwikkelingen meegemaakt met daarmee grote stappen vooruit. Hiervoor, als franchiser bij heerlijkehuisjes met regio Italie, en nu al ruim een jaar online op ons nieuwe platform:  "Vakantiehuis Italie online"  voorheen tevens bekend onder de naam: "Droomvakantie Italie"

We zijn al meer dan 14 jaar actief met het verhuren van vakantiehuizen en accommodaties op vakantieparken in Italië. En omdat we hier best trots op zijn, vinden we het fijn hier te kunnen melden, en bieden mede daarom onze klanten de gelegenheid, te profiteren van vele kortingen op accommodaties in verschillende regio's van Italie.

Hierdoor staan we garant, u een onbezorgde vakantie naar Italië te bieden. Wij hebben tevens het grootste gedeelte van onze accommodaties persoonlijk bezocht in de verschillende regio’s, zoals Ligurie en het Iseomeer. U kunt daar bijvoorbeeld op onze facebookpagina nog blogs over terug vinden.

Wij zijn zelf van Italiaanse afkomst dus u begrijpt onze liefde.

Weet u nog niet naar welke regio u op vakantie wilt, bekijk dan onze groepsaccommodaties in Toscane met zwembad, of een verblijf op een vakantiepark in Sardinië met een ruime keuze aan accommodaties met vroegboekkortingen tot wel 25%. En natuurlijk hebben we superleuke familie vakantiehuizen aan het Gardameer.

Laat u inspireren door verschillende thema’s of gebruik de uitgebreide zoekfunctie om uw vakantie te vinden.

Wanneer u graag iets helemaal op maat wilt, of meer informatie nodig hebt over de vakantiehuizen in Italië, neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen altijd binnen 24 uur uw vraag te beantwoorden. Bij Vakantiehuis Italië online vindt u een groot aantal vakantiewoningen. Dat kan een super-de-luxe villa zijn, maar ook een eenvoudige cottage of sfeervol chalet… Wij hebben voor iedere smaak en ieder budget een passende oplossing. Bekijk de uitgekiende selectie van prachtige vakantiehuizen die uw vakantie in Italië tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Waarom boeken bij vakantiehuisitalieonline

- Wij bieden goede algemene voorwaarden.
- Nauwe banden met partners en particuliere eigenaren.
- Onlineboeken 24 uur per dag en 7 dagen in de week.
- Wij bieden beste prijsgarantie.